Contoh Isi Teks Naskah Sambutan Tuan Rumah (Bahasa Jawa) | MUDA MUDI CONDROWANGSAN

Contoh Isi Teks Naskah Sambutan Tuan Rumah (Bahasa Jawa)

                                     SAMBUTAN TUAN RUMAH

Assalamualaikum Wr.Wb                

Dumateng poro sesepuh pini sepuh ingkang pantes kinabekten.
Poro bpk lan poro sederek ing kang kulo hormati.

Kawulo pinongko badan wakil sakeng kelompok rondo malem... ing kang sepisan ngaturaken sugeng rawoh lan ngaturaken sewu2 angung ing panuwun dumateng poro bpk lan poro sederek sedoyo ingkang sampun kerso ngrawuhi pepanggihan wonten ing ndalu punika.

Mugi2 tindak panjenengan saking ndalem dumugi ing menika papan kareken ngibadah lan pikantuk ganjaran saking ngarso dalem Allah SWT.
Ingkang sak lajengipun mbok bilih anggenipun nyediaken papan kirang nuju prono estu kawulo nyuwun pangapunten ing kang kathah.

Ing wasono mekaten lan semanten atur kulo pinongko tuan rumah (Wakil saking kelompok rondo malam...) wonten kilaf lan lepat nyuwun pangapunten.


Wassalamualaikum Wr. Wb

3 Responses to "Contoh Isi Teks Naskah Sambutan Tuan Rumah (Bahasa Jawa)"

  1. Kalau sambutan panitia acara agama apakah ditambahi isi tujuan acara/bagaimana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya isinya mengenai acara agama tersebut gan, ato ucapan terima kasih dsb... itu sambutan ketua panitia kan gan...

      Delete